Akdeniz Üniversitesi

Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’nden Kadınlar Günü’nde Çiçekli Kutlama.

Akdeniz Üniversitesi Hastanesi 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü unutmadı. Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. Burçak Yoldaş Çelikten, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle karanfil dağıtıldığını belirtti.  

Kadınların eş, evlat, anne, çalışan olarak yaşamın her alanında sevgi ve saygıyı hak ettiğini belirten Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. Burçak Yoldaş Çelikten, kadınların hayata anlam kazandırdıklarını söyledi. Çelikten, “Hastanemize gelen bayanların Dünya Kadınlar Günü’nü çiçekle kutlayarak, onları gülümsetmek istedik. “ açıklamasında bulundu.

Kadınların hayatın bütünlüğünün sağlanmasında önemli olduğunun altını çizen Başhekim Doç. Dr. Murat Turhan ise, “Dünyaya gelmemizde ve yetiştirilmemizdeki yerleri düşünüldüğünde annelerimiz başta olmak üzere,  acı tatlı her anı omuz omuza paylaştığımız eşlerimiz ile kızlarımız; her zaman, her alanda birlikte ürettiğimiz ve çalıştığımız kadınlar için bugün sadece bir sembol.  Ancak böyle özel günler farkındalık oluşturuyor. Biz de kadınlarımızın gününü bir çiçekle de olsa kutlamak istedik.” dedi.

Kadinlar Gunu

Sayfa Özeti: Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’nden Kadınlar Günü’nde Çiçekli Kutlama.

Anahtar Kelimeler: