Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’nde Sekreterler Günü Kutlandı.

SekreterlerGunu2014

Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’nde görev yapan sekreterlerin günün kutlamak için program düzenlendi. H Blok atriumda gerçekleştirilen kutlamada Başhekim Doç. Dr. Murat Turhan, çalışmalarından dolayı sekreterlere teşekkür etti.

Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’nin büyük bir kurum olduğunu belirten Başhekim Doç. Dr. Turhan, sağlık kurumlarında sekreterliğin önemli bir görev olduğunun altını çizdi. “Hastanemiz için çok değerlisiniz.” diyen Başhekim Turhan sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Sekreterlerimizin değerli olduğunun farkındayız ve bu nedenle sizlere çok değer veriyoruz. Hekimlere büyük destek veriyorsunuz. Çalışmalarınızdan dolayı çok teşekkür ederim.” dedi.

Kutlamaya Başhekim Doç. Dr. Murat Turhan, Başhekim Yardımcıları Doç. Dr. Burçak Yoldaş Çelikten, Doç. Dr. Alper Tunga Derin, Yrd. Doç. Dr. Murathan Küçük, Başmüdür Öğretim Görevlisi Serhan Yaylacı ile hastane yönetimi ve sekreterler katıldı.  Kutlamada pasta kesilirken, sekreterlere karanfil dağıtıldı.

Sayfa Özeti: Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’nde Sekreterler Günü Kutlandı.