Hastanemiz Eczanesi A Blok’daki yeni yerine taşındı.

2010 yılından bu yana B Blok’ da 190 m2 alanda hizmet veren eczanemizin tüm hastanenin ilaç ihtiyacını karşılarken ekipman, alan ve personel açısından yaşadığı sıkıntılarını çözümlemek ve hizmet kalitesini artırmak üzere gerçekleştirilen bir organizasyonla A Blok 1. Kattaki yeni yerine taşındı. 320 m2 'lik yeni yerinde daha önce alan kısıtlılığı sebebiyle 37 servisin ilacını hazırlamak 1 gün sürerken ve yatan hastaların ilaçlarının ulaşması gecikirken artık aynı anda 6 servisin ilacı hazırlanabiliyor ve tüm servislerin ilaçları öğlene kadar ulaştırılıyor. Bunun yanında eczacı ve kalfaların çalışma alanlarında yaşanan rahatlık ve bu sayede artan konsantrasyonları eczanede yaşanan hataların da minimuma inmesini olanak sağlamıştır.

Eczane A Blok

Sayfa Özeti: Hastanemiz Eczanesi A Blok’daki yeni yerine taşındı.