Hasta İletişim Birimi ve Sosyal Hizmet Birimi artık size daha yakın!

Hastanemize gelen hasta ve hasta yakınlarımızın hastane içerisinde herhangi bir basamakta yaşadıkları sıkıntıları iletebilecekleri ve çözüm için destek alabilecekleri Hasta İletişim Birimi ve Sosyal Hizmet Birimi daha kolay ulaşılabilmesi için yeni yerine taşınıyor. A Blok giriş katı asansörlerin arka koridorunda yer alacak birimlerimiz bundan böyle size daha yakında ve aynı ilgiyle hizmet vermeye devam edecek.

Hasta iletisim 2sosyal hizmet

Hasta iletisim 1

Sayfa Özeti: Hasta İletişim Birimi ve Sosyal Hizmet Birimi artık size daha yakın!

• Web Tasarım Antalya
  • Fen-Edebiyat Fakültesi Arkeoloji