Akdeniz Üniversitesi

Hastane içinde yeni düzenleme

Danışmanlar

Hastanemizde ayaktan ve yatarak tedavi gören tüm hastalarımızla akademik ve idari olmak üzere tüm personelimizin hastane içinde, poliklinik ve kliniklerde düzenli ve kontrollü hareketini sağlayabilmek için planladığımız yeni uygulama başladı.

Bu uygulamanın amacı başta servislerde yatan hastalarımız olmak üzere hastanemize sağlığına kavuşmak için gelen tüm hastalarımızın yoğun, zamansız ve riskli ziyaretçi sayısını en aza indirip hastalarımızı olası enfeksiyonlardan koruyabilmek ve hastalara sağlık hizmeti veren doktor ve hemşirelerimizin, temizlik hizmeti veren personelimizin çalışmalarının kesintiye uğramasını engelleyebilmektir.

Bu nedenle hastane girişleri, asansör önleri ve yataklı hasta servislerine çıkan merdivenler danışma ve güvenlik görevlilerimiz tarafından kontrol altına alınmıştır. Bundan böyle personel veya refakatçi kartı bulunmayanların yataklı servislere çıkışlarına izin verilmeyecektir. Hedefimiz hastalarımızı tedavileri süresince kontrol altında, enfeksiyondan uzak tutup biran önce sağlıkla evlerine taburcu edebilmektir. 

asansor 1

Sayfa Özeti: Hastane içinde yeni düzenleme

Anahtar Kelimeler: