Akdeniz Üniversitesi

Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Tecrübelerini Paylaşıyor.

Türkiye’nin ilklerini gerçekleştiren ve sayısız başarıya imza atan Akdeniz Üniversitesi Hastanesi 5’inci Uluslararası Sağlık Turizmi Fuarı Anfaş Hetex ve Doğa, Macera, Spor ve Alternatif Turizm Fuarı Anfaş Hetex’de stant açtı. Açılan standa ziyaretçilere Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’nde gerçekleştirilen tedaviler, çalışmalar ve ameliyatlar hakkında bilgi veriliyor.

Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’nin Türkiye’nin sağlık alanında önemli yapı taşlarından birisi olduğunu belirten Başhekim Doç. Dr. Murat Turhan, Fuar’da açılan stantta Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’nde yapılan çalışmalar ve tedavi seçenekleri hakkında görevliler tarafından ziyaretçilere bilgi verildiğini söyledi. Başhekim Doç. Dr. Turhan ayrıca stantta ziyaretçilere broşür ile kitapçık dağıtımının yanı sıra yaklaşık 30 dakikalık bir tanıtım filmi ile sunum yapıldığı bilgisini verdi.

Antalya’nın turizmin başkenti olduğunun altını çizen Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Başhekim Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Ethem Kavukçu, kentin sağlık turizminin de başkenti olma yolunda hızla ilerlediğini kaydetti. Yrd. Doç. Dr. Kavukçu, “Akdeniz Üniversitesi Hastanesi olarak kompozit doku ve organ nakilleri başta olmak üzere pek çok branşta talep görmekteyiz. Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’ne sadece Türkiye’den değil dünyanın bir çok yerinden gelen hastalar sağlıklarına kavuşuyor, bu da bizleri mutlu ediyor.” ifadesini kullandı.  

Sağlığın insan hayatının en önemli unsuru olduğunu belirten Başhekim Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Cumhur İbrahim Başsorgun da, Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’nin yabancı hastalara da hizmet verebilecek kabiliyet ve kapasiteye sahip olduğunu bildirdi. “Fuarda bu birikimlerimizi ziyaretçilerle paylaşıyoruz.” diyen Yrd. Doç. Dr. Başsorgun, “Sağlık insan hayatının en önemli öğesi olduğu için şansa bırakılmayacak kadar önemlidir. Sağlığın tecrübeli ve emin ellere bırakılması gerekir. Bu nedenle tedavi yapılan merkezin ve hekimlerinin donanımı son derece önem kazanmaktadır. Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’nde her ikiside mevcut.” dedi.  Antalya Expo Center'daki Fuar 16 Kasım 2013 tarihinde sona erecek.

Sayfa Özeti: Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Tecrübelerini Paylaşıyor.

Anahtar Kelimeler: